Онлайн курсове по немска ЛЕКСИКА

(на учебната платформа Moodle)

ИЗВЪНРЕДНО! Следващият курс по немска ЛЕКСИКА ще започне още на 05.12.2022г.! Записване до 28.11.2022г.

На учебната платформа Moodle вече е сформиран и онлайн курс по немска лексика, обхващащ нивата А1 и А2

Курсовете са подходящи както за учащи немски език, които тепърва се захващат с изучаването на езика, така и за тези от вас, които вече имат известен набор от немска лексика. За по-добро изображение на илюстрациите е за предпочитане да се ползва по-голям екран от този на телефон.

Учейки на учебната платформа Moodle няма нужда да сте „на линия“ в уречен ден и час, а можете да учите в удобно за вас време от денонощиетоматериалите са достъпни в писмен и видео формат.

Всеки курс е с продължителност 14 седмици (+ 1 допълнителна седмица за самостоятелно самоусъвършенстване). В рамките на тези 14 седмици една по една следват общо 14 теми от немската лексика, като всяка седмица ще получавате достъп до следващата нова тема; предишните теми остават видими до края на курса. Всяка тема има следното съдържание:

1. Урок: теоретична част, в която с помощта на много картинки и подробни обяснения (+ превод на български език!) са изобразени основните думи и изрази на ниво А1 и А2. За правилното им приложение има и подходящи примери.

2. Упражнения: подбрани/съставени от мен упражнения, с помощта на които упражнявате наученото от съответния урок и затвърждавате познанията си по немска лексика;

*В рамките на курса има раздел Въпроси”, където можете да задавате въпросите си към мен относно уроците и упражненията.

Темите на курса: Азбуката (вкл. умлаутите, особени гласни и съгласни); Представяне (име, тел. номер, адрес, произход, възраст, сем. положение и т.н. + попълване на формуляр); Семейството; Числата; Часът; Дати; Времето; Жилището (стаи, мебели); Продукти, пазаруване, храни и питиета; Облекло (вкл. диалози в магазина); Работа и професии; Частите на тялото, здраве и лекари; Ежедневни дейности; Празници и празненства (вкл. покани).

Цена на курсa: 150€.

Как да се запишете? Това са стъпките:

Да, приемам условията и се записвам за онлайн курс по немска ЛЕКСИКА с начало 05.12.2022г. Моите данни: