Онлайн курсове по немска ЛЕКСИКА

(на учебната платформа Moodle)

Следващият курс по ЛЕКСИКА за начинаещи (А1+А2 в едно) ще стартира на 05.06.2023г.

На учебната платформа Moodle вече е сформиран и онлайн курс по немска лексика, обхващащ нивата А1 и А2

Курсовете са подходящи както за учащи немски език, които тепърва се захващат с изучаването на езика, така и за тези от вас, които вече имат известен набор от немска лексика. За по-добро изображение на илюстрациите е за предпочитане да се ползва по-голям екран от този на телефон.

Учейки на учебната платформа Moodle няма нужда да сте „на линия“ в уречен ден и час, а можете да учите в удобно за вас време от денонощиетоматериалите са достъпни в писмен и видео формат.

Всеки курс е с продължителност 14 седмици (+ 1 допълнителна седмица за самостоятелно самоусъвършенстване). В рамките на тези 14 седмици една по една следват общо 14 теми от немската лексика, като всяка седмица ще получавате достъп до следващата нова тема; предишните теми остават видими до края на курса. Всяка тема има следното съдържание:

1. Урок: теоретична част, в която с помощта на много картинки и подробни обяснения (+ превод на български език!) са изобразени основните думи и изрази на ниво А1 и А2. За правилното им приложение има и подходящи примери.

2. Упражнения: подбрани/съставени от мен упражнения, с помощта на които упражнявате наученото от съответния урок и затвърждавате познанията си по немска лексика;

*В рамките на курса има раздел Въпроси”, където можете да задавате въпросите си към мен относно уроците и упражненията.

Темите на курса: Азбуката (вкл. умлаутите, особени гласни и съгласни); Представяне (име, тел. номер, адрес, произход, възраст, сем. положение и т.н. + попълване на формуляр); Семейството; Числата; Часът; Дати; Времето; Жилището (стаи, мебели); Продукти, пазаруване, храни и питиета; Облекло (вкл. диалози в магазина); Работа и професии; Частите на тялото, здраве и лекари; Ежедневни дейности; Празници и празненства (вкл. покани).

Цена на курса: 150 евро.

Как да се запишете? Това са стъпките:

  1. Заявявате желанието си да участвате като попълните формуляра по-долу. По този начин изразявате съгласието си с условията и записването Ви е обвързващо.
  2. Следва потвърждение по имейл от моя страна, че сте записан(а).
  3. Заплащане (подробности по имейл на указания от Вас имейл адрес).
  4. Получаване на достъп на платформата Moodle (Аз Ви регистрирам и Ви изпращам линк към вашия профил за времето, през което протича курса.).
  5. Учене по теми в сроковете на курса (в рамките на 14+1 седмици).

Да, приемам условията и се записвам за онлайн курс по немска ЛЕКСИКА с начало 05.06.2023г. Моите данни:

Благодаря Ви за доверието! Успех при усвояването на материала!