Препоръки

Благодаря на Анелия за труда и времето, което отделя за всички нас ,които учим немски. Благодаря за търпението ,с което обяснява. Благодарение на нея немският ми значително се подобри, а убедена съм ,че и не само моят.“ Христина

Уроците с Анелия за мен са най-добрият вариат за изучаване на немски език. Опитвала съм и други варианти, но ми се струваше „мисията невъзможна“. Със завидно търпение тя намира начин да обясни и най-сложните граматически правила, по съвсем елементарен и достъпен начин. По този начин тя прави езика да изглежда съвсем простичък. По време на уроците се чувствам като при разговор с приятел по Скайп, а не с учител. Освен това не се налага след работа да тичам по курсове, да вися в задръствания и да се прибирам късно вечер. Просто си стоя на топло по пантофи и чакам уречения час за следващия „разговор с приятел“.“ Димитрина Н.

Здравейте, казвам се Петя и от две години живея в Австрия. Имах удоволствието да се запозная с Анелия точно преди една година. От тогава за мое щастие започна и реалното ми обучение по немски език. Накратко историята: Съвсем случайно попаднах на Канала „Немски по Виенски“, като междувременно търсех и пробвах да намеря учител,с когото да работя. Но уви опитите бяха неуспешни, докато не й се обадих. Започнах пробно и установих,че тя е моя човек. На първо място искам да отбележа,че имам изключителен респект. Когато нещо се върши, то се върши както трябва до последния детайл. Всичко обяснено от нея е на 100% разбираемо и лесно възприемчиво. Средата е от изключително значение и тя я използва на 90% от ежедневието си и по този начин може да предаде на учениците си всичко по възможно най-добрия начин. Изключитено съм доволна от факта,че стартирах не лесния път в изучаването на немски език именно с Анелия. Убедена съм,че ще стигнем до края и ще постигнем перфектни резултати. Благодаря ти от сърце, Ани!